Lemmikloom võib elada ka naabri õues – Ajakiri Lemmik

Saatejuht Kristiina Võsu tunnistab ausalt, et koerad meeldivad talle väga, aga linnakorteris ta koera pidada ei tahaks. Seetõttu hellitab ta rõõmuga naabri koera.

Millal teile loomad meeldima hakkasid ja kas mõni loomake oli ka teie lapsepõlvekodus?Niipalju, kui ma ennast mäletan, on mulle koerad alati kassidest rohkem meeldinud. Loomi oli meie kodus päris palju. Alustades lammastest, lõpetades kanadega. Mõnda aega oli meil koer nimega Reku, kes otsis mu igalt poolt üles, kuhu olin läinud.Ühel korral tuli ta kultuuri-

majja, kus parasjagu diskoõhtu käimas oli, teine päev võis ta jälle kaubapäeval kohaliku poe kalakastist paar kala tuuri panna.

Praegu sõbrustate naabrikoera Rokiga. Millal ja kuidas see sõprus alguse sai, kas viskasite talle mõne lihakäntsaka või kondi?Hetkel tõesti sõbrustan koos oma laste Nuki ja Bobiga naaberkoera Rokiga.

Roki tuli meie ellu paar aastat tagasi ja on nii suureks sõbraks kui ka teinekord heas mõttes vaenlaseks.

Kas Rokiga nalja ka saanud on?Suvel, kui lastega maakodus Läti piiri ääres oleme, siis Roki juba teab, mis kell lapsed õue lähevad ja ta tuleb ning ootab neid õigel kellaajal. See on hämmastav, kui tark ta on!Mitte kunagi ei jäta me teda maiustest ilma – koridoris seisab suur krõbinatekott, kust on hea võtta ja anda sõbrakesele.Kui on jõulud, siis ostame talle suure seapea, mida saab siis nädala jooksul talle anda.

Suvel teeb ta natukene pahandust ka. Nimelt, kui olen peenrale lilletaimed istutanud, siis ta soovib just peenarde kaudu meid tervitama tulla, ise saba liputades.

Kas te ise pole mõelnud lemmiklooma võtmise peale?
Loomulikult sooviksin ka pealinna lemmiklooma, aga senikaua, kui elame korteris, ei saa me seda lubada. Nii nagu inimene, vajab ka lemmikloom oma elamiseks ruumi – seega hetkel jääb see unistus tulevikku!

Ehk oleks põnev võtta rääkiv papagoi? Lähete külla “Kas tohib?” saadet tegema ja papagoi hõikab koputuse peale,”kas tohib?” ja kui öeldakse, et astuge aga sisse, siis papagoi kordab seda järgi. Nalja saaks?See on hea küsimus, et mis saaks siis, kui võtaksin papagoi kaasa oma saatesse “Kas tohib?” ja lind kordakski koguaeg: “Kas tohib, kas tohib?” See oleks naljakas, aga pean tunnistama, et siis peaks kogu saate papagoi ise ära tegema, sest et saatejuhil on tema nägemisest jänes põues! Nimelt ma kardan kõiki linde ja sulelisi!

Hillar Kohv

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.